Antenn Bil/husvagn Telev DigiNova BOSS LTE

2295,00  

Beställningsvara
Beställningsvara, leveranstid 4 - 10 dagar!

ArtikelNr: 26-1960043
Tillbaka

Antenn Bil/husvagn Telev DigiNova BOSS LTE


DIGINOVA är ett resultat av flera års utvecklingsarbete inom Televes. Det som har givit Diginovan en särställning är att man lyckats förena och förstärka flera viktiga parametrar inom antennteknologin såsom brus, strörningsskydd, filterteknik och givetvis kraven på mekanisk stabilitet.
Förutom sina förnämliga mottagningsegenskaper är Diginova på många sätt unik även på andra plan såsom:
Vibrationstestad, kraftig mekanik för många års drift även i orkanstyrka eller på mobilt fordon.
Smart konstruktion genom kombinerad lågbrusförstärkare och inomhusenhet
Testad och godkänd enligt Europeiska normer
Skyddad och avprovad i eget laboratorium mot spänningsspikar och åska.
Skyddad mot LTE (4G) störningar

Diginova levereras med 14 meter kabel, nätdel 220/12volt samt fäste som möjliggör både vertikalt och horisontalt montage. Mottagarantennen är uppbyggd kring en 10 elements Yagi antenn med reflektor för riktverkan framåt. Antenn-elementen är inbyggda i kretskortet och har optimerats genom dator-simuleringar.
Diginova tar emot både FM, DAB, VHF och UHF med DVB-T signal. (digitala signaler). Antennförstärkning ligger på 7 dB. En dipolförstärkare har integrerats med ytterligare 12 dB förstärkning. Denna kännetecknas av låg strömförbrukning, hög driftsäkerhet och mycket lågt brustal.
Dipolförstärkaren kan drivas av bilens 12 volts system och medföljande inmatningsfilter. Hemma använder man med fördel den kombinerade nätdelen och lägenhetsförstärkaren ref. 5457, som ger ytterligare 20 dB i förstärkning.
Kombinationen lågbrusig dipolförstärkare och en högeffekts inomhusförstärkare ger en mycket hög flexibilitet. Antennen kan användas i båt eller bil, mobilt på 12 volt och med 19 dB i förstärkning.
I hus, villa och lägenhet eller när extra hög utnivå/förstärkning krävs, används den kombinerade nätdelen och förstärkaren.
Totalt ger detta upp till hela 32dB i förstärkning.
Vikt: 3,28 kg

 
KL elektronik
Kvarndammsvägen 14, 242 71 LUDVIGSBORG
tel. 0415-101 07