E-post KL elektronik finns på Facebook
KL elektronik under de senaste 40 åren
1977 1977 startades KL elektronik som ett serviceföretag för radio och TV, antennmonteringar och dyl.
Två anställda fanns vid starten.
1979 1979 utvidgades verksamheten till att även omfatta försäljning av kommunikationsradio och bilstereo. 1980 I början av 80-talet inleddes ett samarbete med Telia Mobitel och försäljningen av mobiltelefoner kom igång. 1986 1986 flyttade KL elektronik in i egna nya lokaler på Vallgatan med betydligt större utrymme och ändamålsenligare planlösning.
Bilstereo försäljning och montering var nu en stor del av verksamheten liksom mobiltelefoner till företag.
Parabolantenner blev i slutet på 80-talet allt vanligare.
1989 1989 började utbyggnaden av kabel-TV i Hörby.
KL elektronik driver idag egna nät i Hörby och Ludvigsborg m.fl. orter samt har stått för projektering och installation av kabelnät till ett tiotal föreningar och bostadsbolag över hela Skåne.
90-talet Under 90-talet blev mobiltelefonen allt vanligare, mindre och billigare, en stor del av "nallarna" säljs idag till privatpersoner. 2000-talet KL elektronik erbjuder försäljning och service av elektronikprodukter med tillbehör samt lösningar inom telekommunikation för både företag och privatpersoner. Installation och försäljning av parabol och antenn är en stor del av verksamheten där vi har över 38 års erfarenhet.
Totalt var vi 7 anställda.
Idag Verksamheten fokuserar nu på antenn och parabol samt abonnemang från Canal Digital, Viasat och Boxer.
Vi fortsätter som utlämningsställe för tjäntser till Sjöbo Teleservice (Hörby Kabel-TV).
Parabol Utbudet av TV-kanaler och tjänster via parabol är väldigt stort. Viasat och Canal Digital erbjuder betalkanaler med olika abonnemang och utrustning som vi både säljer och installerar. Även utrustning och installation av fria kanaler går att få.
Vi lagerför det mesta inom parabol som skålar, LNB-huvuden, satellitmottagare, förstärkare, kablar och kontakter samt olika typer av monteringsfästen.
Antenn Försäljning och installation av antenn inom olika områden har alltid varit en betydande roll hos KL elektronik.
Detta har vi arbetat med sedan starten 1977 och är än idag en av våra huvudsakliga arbetsuppgifter.
Vi är CANT auktoriserade.
Batterier Stort utbud från välkända fabrikat som Duracell, GP, Maxell och Leader. Alkaliska, uppladdningsbara, knappceller, blybatterier och specialbatterier. Sidan updaterades 2017-01-02
Köpinformation Kundtjänst Om Cookies Om oss Service Vintage elektronik Hjälp   Vi är återförsäljare & godkänd installatör för: Boxer
Canal Digital
Viasat
Start Antenner / Digitalboxar Batterier El-artiklar Parabol / Satellit Tele Åskskydd Övervakning / Larm
KL elektronik
Vallgatan 2 242 31 Hörby
tel. 0415-101 07 fax. 0415-134 62